Szolgáltatások

1. Szerviz szolgáltatás

 Szerviz szolgáltatás vásárlás után:

Az értékesítés után nem ért véget az ügyféllel való kapcsolattartásunk. Fontos, hogy a vásárlást követően felmerülő kérdések, problémák és meghibásodás esetén ugyanazzal a szakértelemmel, támogató magatartással álljunk az ügyfelek rendelkezésére, mint az értékesítési folyamat során. Ez különbözteti meg a szakkereskedést más értékesítési csatornáktól.

Szervízszolgáltatás garanciaidőben:

A vásárlást követő negyedik naptól a termékre vonatkozó jótállási időszak végéig garanciális ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szerviz szolgáltatás garanciaidőn túl:

A jótállási időszak lejáratát követően, vagy garanciális körbe nem tartozó meghibásodások esetén szervizünk megállapítja a hibát és ajánlatot ad a javításra, melynek elfogadása esetén javítja a készüléket. Az általunk vállalt javítások között megkülönböztetünk szoftveres és hardveres javításokat. Hardveres hibáknál nem csak alkatrészcserével, hanem akár alaplapon történő javítással is foglalkozunk.

Szervizszolgáltatásaink színvonalát az alábbiak biztosítják: 
- a szerviz könnyű elérhetősége mind személyesen mind telefonon hétköznap 10-18h között
- javításokhoz a gazdaságos javítás érdekében új és használt alkatrészekkel egyaránt rendelkezünk
- a javítás gazdaságtalanságáról tájékoztatjuk ügyfeleinket és alkatrészként való beszámítási vagy felvásárlási lehetőséget kínálunk
- gyors javításra törekszünk és felvilágosítást adunk a javítási folyamat aktuális állásáról
- (hibamegállapítás, árajánlat, esetleges alkatrészrendelés, javítás, tesztelés)
- igény esetén az azonnal elhárítható hibák azonnali javítását is vállaljuk

 
2. Bővítés

   Amennyiben korábban vásárolt számítógépe teljesítéményével már nincs megelégedve, a készülék lecserélése vagy bővítése merül fel megoldási alternatívaként. Ez esetben azt kell mérlegelni, hogy a teljes felhasználási terület és a gyakran használt funkciók milyen teljesítményű készüléket és funkciókat igényelnek.

Abban az esetben, ha készüléke nem megfelelő teljesítményét, funkcióját, csak egy-két utólag bővíthető jellemző hiánya vagy nem megfelelő értéke okozza, akkor a bővítés gazdaságos lehet. Egyéb esetekben a régi készülék cseréje a logikusabb választás.

  3. Laptop esetleg számítógép beszámítás

    Lehetőség  van új laptop, vagy számítógép vásárlásával egyidejűleg használt készüléke beszámítására.
Amennyiben jelenlegi informatikai konfigurációját szeretné modernebbre, kisebbre avagy nagyobbra, erősebbre cseréleni erre lehetősége van. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy elhozza hozzánk beszámítandó laptopját, számítógépét, ahol kiválasztjuk azt a konfigurációt, melybe be szeretné számíttatni régi készülékét. Ezek után meghatározzuk a beszámítandó gép előzetes árát, ennek elfogadása esetén egy általános tesztelést követően megtörténhet a végleges ár kialakítása és a beszámítás.
Mikre érdemes figyelni a beszámítás során?

1. A beszámítandó készülékre ingyenesen előzetes árajánlatot adunk, amely legfeljebb 1 hetes időtartamra érvényes. Amennyiben később szeretné a beszámíttatást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk.

2. Az előzetes árajánlat elfogadása esetén következik a tesztelés, melynek során feltárt esetleges hiányosságok kihatással lesznek az általunk ajánlott végleges beszámítási árra. A tesztelés során a beszámítandó készüléket újra fogjuk telepíteni, emiatt érdemes az egyeztetések elött lementeni minden Ön számára fontos adatot a laptopról. A tesztelési folyamat 2-3 órától az egy napos intarvallumig terjedhet. A tesztelés idejére a készüléket egy szervizmunkalapon vesszük át Öntől. Amennyiben a tesztelés után általunk adott végleges beszámítási árajánlat egyezik az előzetes árajánlatunkkal, és Ön esetlegesen ennek ellenére eláll a beszámítástól, akkor 3.000 Ft+ Áfa  munkadíjat számítunk fel a tesztelésért. Természetesen a beszámítás megvalósulása esetén a tesztelés ingyenes.

3. Üzleteink jellemzően csak hibátlan és hiánytalan laptopokat, illetve tudunk beszámítani, ám ha például akkumulátor hibája van egy adott laptopnak az nem zárja ki a beszámítást. Ellenben tépegység és gyári szám hiányában nem megoldható a beszámítás.

4. Hibás gép beszámításában is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

5. Még garanciális laptopok beszámítása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre, illetve a vásárlást igazoló számlára is.

Amennyiben a beszámítással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal hozzánk.

4. VHS kazetta felvételek digitalizálása DVD-re

   Amennyiben nem szeretné, ha régi családi felvételei tönkremenjenek és lassan eltűnjenek régi szalagairól, lehetőség van azokat DVD lemezre archiválni, mely biztos emlék az utókor számára. (a képminőség a jelenlegi VHS-el megegyező lesz, javítani kis mértékben lehetséges)

1,5 órás felvétel ára nettó: 3600 Ft+Áfa.


Bevásárlókosár
0 árucikk